Spreekuur

Spreekuur op afspraak

Iedere werkdag is er een spreekuur. Om hiervoor een afspraak te maken kunt u contact opnemen met de assistentes van  08:00u tot 12:00u en van 13:00u tot 15:00 uur (maandag tot en met vrijdag).

De assistentes vragen naar de reden van uw bezoek. Zij kunnen goed inschatten of u misschien iets langer nodig hebt dan 10 minuten voor een afspraak of dat een huisbezoek of het assistentenspreekuur beter geschikt is. Denkt u zelf dat u meer tijd nodig hebt? Geef dit gelijk aan, dan wordt er meer tijd ingepland.

Huisbezoek

Kunt u zelf niet naar praktijk te komen? Dan kan de huisarts u eventueel ook thuis bezoeken. De assistente en huisarts beslissen samen of dit de beste oplossing is gezien de medische situatie. Vraag een huisbezoek voor 11.00u aan.

Telefonisch spreekuur

Heeft u een eenvoudige vraag voor de huisarts of wilt u een uitslag bespreken? U kunt zich dan bij de assistentes aanmelden voor het telefonisch spreekuur. De huisarts belt u dan terug.

Assistentenspreekuur

Op maandag en dinsdag is er een speciaal assistentenspreekuur voor bijvoorbeeld een injectie, het uitspuiten van de oren of het aanstippen van wratjes. U kunt hiervoor een afspraak maken. 

 

 

Contact

Telefoon 070-3994664
 

Huisartsenpraktijk de Hof

van Vredenburchweg 26c
2282 SH Rijswijk
Telefoon:
070-3994664
Fax:
070-3904294
Routebeschrijving >

over de praktijk

interactie

Zoek e-health toepassingen

Zoek e-health toepassingen